Авточасти

Качествено тестване на авточастите втора ръка!

Качествено тестване на авточастите втора ръка!

Качествено тестване на авточастите втора ръка!

Автомобилите имат неприятното свойство не просто да се развалят, а да се развалят в най-неподходящия за нас финансов момент. В такъв момент и в случай, че колата ни е необходимост, най-безболезненият вариант е да потърсим резервни части втора ръка. Автоморите предлагат богат избор от всичко, което можете да се сетите или пък не. Освен това на пазара вече има и онлайн автоморги, което спестява обикалянето и търсенето и улеснява нас – клиентите.

 

антикварни книги

При покупка на резервни авточасти директно от автоморгата, огледайте внимателно. Проверете задължително за ръжда. Ако има, прецените дали ще попречи за правилното функциониране на колата в подледствие. Попитайте за друга, ако тази която са Ви показали не Ви допада или ви се струва прекалено износена. Не се колебайте да водите преговори за опцията „връщане”. При някои модели има съвсем леки разлики и е напълно възможно частта, която сте избрали да не пасне. Поискайте да замените частта, ако няма да Ви свърши работа. Не говорете за „връщане на пари”, а за замяна. Трудно бихте се спазарили за връщане с търговеца, а и в крайна сметка имате нужда от част, която да работи за Вас. Попитайте и за опция замяна. Дали може да оставите част, която не Ви е необходима или е останала от друг ремонт и да доплатите за тази, която искате в момента. Това може да се окаже добра бартерна сделка, както за Вас така и за служителите на автоморгата.

 

Тествайте това, което купувате. Проверете механизмите, корпуса и всеки детайл. Най-важно – проверете дали пасва добре с Вашия автомобил. Ако купувате от онлайн автоморга, попитайте за опция за преглед при доставка. Сериозните фирми не биха отказали, защото няма от какво да се притесняват.