Авточасти

Категоризация на автомобилите в автоморгите!

Категоризация на автомобилите в автоморгите!

Категоризация на автомобилите в автоморгите!

Когато попаднете в автоморга, независимо дали сте там в реално време или сте влезли дистанционно онлайн, е важно да се ориентирате в това, което търсите. Времето Ви е ценно и лутането само ще Ви забави и изнерви. За ваше удобство и за осъществяване по-лесната работа на служителите в автоморгата, се изготвя категоризация на автомобилите и техните авточасти. Ако сте в автоморгата в реално време, просто се консултирайте с някой от служителите. Попитайте какво точно Ви трябва. Опишете за какви цели. Дайте подробна информация за автомобила – точен модел, година на производство, дали е с бензинов или дизелов двигател. Така ще  помогнете на служителя да се ориентира в създалата се обстановка и да издири за вас това, което Ви трябва. 

Ако сте влезли онлайн, тогава ще трябва да се справите сами. Категоризацията във всеки сайт е различна и се осъществява по различен начин. В крайна сметка обаче идеята е да се направи същият анализ, който служителя извършва за вас в реално време. Така дистанционно търговците определят какво и защо ви е необходимо.

Огледайте се за търсачка. Тя обикновено съдържа падащи менюта с право на избор относно модела, годината на производство, марката, вида двигател. Когато попълните всички критерии би следвало пред Вас да се появят всички авточасти, които биха ви послужили. Можете също да филтрирате по цени или дата, с цел да улесните търсенето си.

По-малките автоморги имат опростени сайтове като в повечето случаи информацията или не е актуална или не е достатъчна. Няко от тях нямат филтър и търсачка, а просто са опоменати марките, които се предлагат като отделни подкатегории. Изхождайки от марката, проверете има ли авточасти за вашия модел. Ако сте попаднали на такъв сайт, задължително направете справка по телефона или посетете автоморгата на място.