Авточасти

Онлайн търговия и Portalzchasti.bg

Онлайн търговия и Portalzchasti.bg

Онлайн търговия и Portalzchasti.bg

В онлайн търговията и онлайн дистрибуцията едно от най - важните неща е удобният за употреба, практичен и лесен потребителски интерфейс. В комбинация с приятен, свеж дизайн, който да радва окото и подробна информация, клиентите със сигурност ще останат очаровани. Колкото по - добре е направен сайтът, толкова по - високи изисквания ще покрие. Едно от тези очарователни и общодостъпни места е сайтът http://portalzchasti.bg/. В него ще намерите това, което търсите и още много, което не сте очаквали. За да се уверите в това, посетете сайта и страницата ни във Фейсбук.

 

Постарали сме се да помислим за всичко, което би ви било необходимо за вашия автомобил. Оптимизирали сме го така, че да не изпитвате затруднения, а удоволствие от търсенето на авточасти. Разделили сме информацията и обявите на секции: дилъри, автомобили, мотори и АТВ, джипове, бусове, лодки, камиони, земеделска техника, ремаркета, гуми и джанти, строителни. В секция дилъри ще откриете всички наши партньори, регистрирани в http://portalzchasti.bg/ , както и техните телефони за контакт, адреси и активни обяви. Така лесно ще можете да се свържете с тях при евентуални въпроси. В останалите секции ще намерите както авточасти втора ръка и резервни части, така и нови. Ще намерите още бракувани цели или блъснати автомобили, мотори и АТВ - та. Може да потърсите също гуми и джанти, по зададени от вас критерии. Обявите са актуални, а базата от данни се обновява ежедневно, за да бъдем максимално коректни.  

 

В портала можете да търсите всякакви резервни части и авточасти втора употреба, както и нови. Чрез опростената търсачка лесно ще зададете определените изисквания, за да намерите точно това, което ви е необходимо. Може да избирате само определена част, сървкупност от няколко части или цели употребявани автомобили. Можете също да потърсите на пример механизъм за заключване на задна врата, цяла задна врата или автомобил, оставен във автоморга със запазена задна врата. По този начин ще извършите едно по - детайлно търсене, както и ще можете да сравните цените на различни места. Така ще проучите пазара без особени усилия. Това ще ви спести време, обикаляне и нерви.

 

Ако желаете да направите запитване, просто попълнете информационната карта описвайки точно от коя авточаст се нуждаете и ще получите подробен отговор от всички заинтересовани автоморги като свободно може да направите своя избор на база вашите изисквания.

 

Ако ви остане свбодно време или желаете да потърсите малко повече информация за нещо определено, то посетете секцията “Авто статии”, където ще намерите интересна и разнообразна информация.

 

Ако имате стар автомобил, който вече не ви е необходим или сте решили да смените джантите си с нови, насочете се към секцията “добави обява”. Бързо, лесно и безплатно ще можете да публикувате това, което продавате. Колкото по - подробна информация предоставите, заедно с най - актуални снимки, толкова по - големи са шансовите ви да продадете бързо и на добра цена вашите авточасти.

 

За всички представители и служители на автоморги в страната, предлагаме бърза и безплатна регистрация. С нейна помощ ще може да се свържете с повече потенциални клиенти, достигайки до по - голям брой потребители, попадащи във вашата специфична таргет група, както и да продадете всички части, които предлагате.

 

Предимствата ви са:

 

  • достигате до точно тези потребители, които са ваши потенциални купувачи
  • безплатно рекламирате вашата автоморга
  • сами презентирате вашата автоморга, съобразявайки се изцяло с вашата концепция
  • спестявате от изработката и таксите по поддръжка на собствен сайт
  • достигате до по - широк кръг потребители
  • много по - лесни сте за намиране при търсене в Интернет
  • сами задавате критериите, по които потребителите да достигнат до вас

 

В полето за запитвания за авточасти, потенциалните ви клиенти изпращат своите въпроси по определената бланка. Ако можете да отговорите на техните нужди и предлагате съответните авточасти втора ръка или нови, просто изпращате вашето предложение.

 

Сайтът  http://portalzchasti.bg/ е платформа, разработена за да отговори на нуждите на всички търсещи и предлагащи авточасти. Постарали сме се да ви дадем възможност да срещнете – всички търсещи и предлагащи, всички заинтересовани от грижата за автомобила и неговата поддръжка. С портала имате възожност да потърсите детайлно и намерите всичко, което ви е необходимо, без усилие – само с няколко клика. Технологиите се развиват ежедневно и ние се възползваме от тях, за да ви предоставим услуга, която преди време дори може би не сте се замисляли, че бихте могли да получите. Оставяме избора на вас. Разгледайте, преценете, проверете! В http://portalzchasti.bg/ гарантираме отлични възможности за вас, вашия автомобил или автоморга.