Авточасти

Най - интересното от автошоуто в Тайланд 2015

Най - интересното от автошоуто в Тайланд 2015

Най - интересното от автошоуто в Тайланд 2015

Красиви жени, леко пристинати на капака на лъскав автомобил, под който се крият стотици сърдити ръмжащи коне. Звучи ли като приказка? Не. Това не е и представяне на най – новата част от „Бързи и яростни”. Всъщност на 24 – март стартира официално международното изложение на автомобили в Тайланд. Събитието се провежда за 36 – ти път в столицата Банкок. До пети април жителите на града, както и милиони туристи, гости и почитатели на бързите скорости, ще могат да се насладят на новостите в света на автомобилизма и мотоциклетизма. Мероприятието се провежда с подкрепата на Министерство на индустрията и Министерство на туризма в Тайланд и е от особена важност за развитието на автомобилизма в Азия и света. Билетите са на цена от 100 бата или около 5 лева. Мотото тази година е „изкуството на автомобила”. Красиви дами от модния бранш ще представят всеки един модел пред гостите. 

 

Изложението в Тайланд се взаимства изложенията , правени в Англия под името „Мотор шоу”, за да стартира през 1975 под ръководството на др. Прачин Еамлуна /главен директор и днес/. С годините събитието придобива особено значение не само за автомобилостроенето в Азия, но и в световен мащаб. Общо зе периода от 1975 до 2014 година над 47,6 милиона души са присъствали на автоизложението. 

 

Тази година над  тридесет производители на автомобили и девет производители от сферта на мотоциклетизма ще покажат най – доброто за 2015. Мерцедес, Форд, БМВ, Хонда, Рейндж Роувър са само част от участниците. На автомобилното изложение има отделени места за нови коли, ретро автомобили, мотоциклети и дори демонтсрация с off road камиони, наречено „Великолепните 10”. Като част от програмата са включени още специално стънт шоу, както и специални шоу програми от Кавазаки, Нисан, Сузуки, Порше, Тойота и Мазда.  Посетителите могат да тестват автомобилите и да дадат оценка.  Освен лукс и класа, участниците в изложението ще представят своите концепции за бъдещето на специални семинари и ще обсъдят развитието на пазара в Азия. В края на събитието ще бъдет връчени награди за най – добра кола и най – добър мотоциклет. А за почитателите на женската красота и грация, организаторите са подготвили и мис „Автосалон”. 

 

Ако вече се ядосвате, че тази година сте го изтървали, то отсега можете да се замислите за 2016 и да посетите Интернационалното Мотор шоу в Банкок / The Bangkok international Motor Show/.