Авточасти

Бонус ли е пазаруването в автоморга?

Бонус ли е пазаруването в автоморга?

Бонус ли е пазаруването в автоморга?

Има един особено неприятен момент в живота на всеки активен шофьор. Започва с леко тракане, почукване или свистене. След това шумът постепенно се усилва, докато накрая вече стане дразнещ и нетърпим. Горе – долу по същото време коремът вече се присвива в очакване да настъпи неприятния момент с належащото сменяне на определените авточасти и стряскащата стойност на належащата покупка. В крайна сметка автомобилите днес са по - скоро необходимост и удобство в ежедневието. Спестяват ви време, но как да си спестите пари, когато настъпи моментът с ремонта и поддръжката?

 

Автоморгите са изключително полезен вариант за решението на този проблем. Новите части винаги са по – скъпи, а за някои по – стари модели /нека си признаем в България повечето хора караме по – стари модели/ се намират трудно и почти невъзможно. За да се снабдим с качествени резервни части е хубаво да започнем с проучване. За целта може да разпитате близки и познати. Дори един статус в социалната мрежа от типа „Хора, кажете свястна автоморга” с марката на вашата кола, е чудесна възможност за започването на сериозна дискусия или дебат на тази тема. В крайна сметка мнението на приятелите ви, никога няма да е еднозначно, но пък ще ви даде тема за размисъл и много гледни точки, събрани на едно място.

 

Добра алтернатива са и онлайн автоморгите, които все по – бързо набират популярност. Ако работите с работното време на стандартна автоморга или по – дълго, ще се наложи да загубите обедната си почивка, да поискате разрешение да се освободите от работа или още по – лошия вариант да чакате цяла седмица, докато ви се освободи възможност да си закупите нужните авточасти. Звучи ли ви познато? С онлайн автоморгите, реално си спестявате времето от обикалянето и гледането. При наличието на снимки с добра резолюция, може от вкъщи и с няколко клика да прецените ще ви свърши ли работа определената резервна част. Освен това може да сте спокойни, че от онлайн автоморгата ще ви изпратят пратката на време директно до входната ви врата.

 

Както и да го сметнете, резервни части от автоморга, винаги са по – изгодни от покупката на нова част. Вярно, няма да са така лъскави, но пък при по – старателно търсене от ваша страна, може дори да откриете принципно скъпа марка.